Blog
Szeminárium meghívó
Takashi Kuroki aikido szeminárium meghívó

Takashi Kuroki
AIKIDO szeminárium,
Budapest, 2024

  • 2024. augusztus 1.
  • Németh Ferenc

Ha érdekel a harcművészet és szeretnél betekintést nyerni egy különleges aikido stílusba, ajánlom figyelmedbe Takashi Kuroki mester szeptemberi szemináriumát. A gyakorlás során nemcsak pusztakezes aikido technikákat tanulhatsz, hanem megismerheted a mozdulatok kapcsolatát a karddal, bottal és a Nishio mester által kidolgozott Toho iaido-val is.

Ez a program nem egy hagyományos aikido edzés, ahol a fizikai kihívások miatt fáradsz el. Inkább a szellemi kihívások kerülnek előtérbe, hiszen egy teljesen új szemszögből ismerheted meg az aikidot.

A fegyveres technikák megismerése nem azért fontos, mert arra számítunk, hogy azt majd valaha is alkalmazni fogjuk valahol. Nishio mester kardos technikái nem súlyos sérüléseket vagy akár halálos vágásokat alkalmaznak, hanem csak kontrollokat, ezért is nevezhetjük az elképzelését Yurusu Budo-nak. Az eszközök használata a technikák részleteit nagyítja ki azok pontosabb megértése céljából. A szabadkezes technikáknál a részletek nem jól láthatók, egy apró kézfordítás vagy csavarás nem észrevehető. Ugyanezek a mozdulatok fegyverrel nagyon jól láthatók. A lényeg mindig a részletekben rejtőzik!

Instruktor:

Takashi KUROKI

6.dan aikikai aikido,

5.dan toho iaido


Időpont:

2024. szeptember 14. szombat 10:00-15:00 óráig

2024. szeptember 15. vasárnap 10:00-13:00 óráig


Helyszín:

Budapest (HUNGARY)

Tüzér utca 56.


Információ az edzőtábor pontos helyszínéről:

Mivel a nagy JUDO terem még felújítás alatt van, a terem főbejárata nem használható, hátulról lehet bejutni. A mellékelt képen a piros nyil mutatja.


információ a pontos helyszínről

Árak:

Teljes hétvége: 20.000,- Ft

Szombat: 15.000,- Ft

Vasárnap: 10.000,- Ft


Kapcsolat:

e-mail: info@yurusuaikido.hu

tel: +36 20 99 11 622


Fegyverkészletet hozz magaddal!


További pontos információ hamarosan.