Olvasnivaló

adó 1% kép

Kérjük támogass adód 1%-ával!

Köszönöm azoknak, akik 2022-ben adójuk 1%-ával az Egyesületünket támogatták!

2022-ben végre úgy tűnt, hogy a covid már nem nehezíti az edzéseket, fellélegezhettünk. Ennek eredményeként szinte minden dojonk létszáma növekedni kezdett, sok új taggal bővültünk. Albertirsán a gyermek- és a felnőtt csoporthoz is számos új kezdő és újrakezdő aikidoka csatlakozott, aminek nagyon örülünk és bízunk benne, hogy kitartóan gyakorolnak velünk az idei évben is.

albertirsa egy aikido edzés

Szeptemberben – 3 év kényszerszünet után – újraindult a 17. kerületi dojo, Terpák Csaba vezetésével. Gyerek jelentkezőkből nem volt hiány, de a felnőttek toborzása sohasem egyszerű – itt sem volt az. Végül Csaba egy nagyszerű ötlettel állt elő: az aikidozó gyermekek szülei szeptemberig ingyen járhatnak edzésre! Az ötlet nem várt sikert hozott, a felnőtt csoport létszáma rövid időn belül elérte a 20-25 főt.

Sajnos az ukrajnai háborús helyzet miatt a szeptemberre tervezett nemzetközi edzőtábort ismét el kellett halasztani, mert Kuroki mester nem tudta vállalni az utazást. Cserébe 2 havonta megtartottuk a már hagyományosnak számító Aikido-napokat Németh Ferenc vezetésével. A márciusi tábor végén egy kyu vizsga is lezajlott, majd novemberben egy dan vizsga. Ezúton is gratulálunk a sikeres vizsgázóknak!

Érdekes változás az albertirsai dojo életében, hogy az edzés végére bekerült egy csikung blokk. Ezen bárki részt vehet az aikido edzéstől függetlenül is. Mindenki nagyon szereti ezeket a feltöltő, harmonizáló gyakorlatokat. A meleg hónapokban szombat esténként is volt közös gyakorlás a szabadban. A csikung teljesen ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Kérlek támogass minket adód 1%-val, hogy fenntarthassuk a magas színvonalú aikido oktatást, mellyel gyerekeket nevelünk és felnőtteknek nyújtunk hasznos kikapcsolódási lehetőséget.

Edzéseinken mindenkit szeretettel várunk!

Yurusu Aikido Egyesület, Albertirsa
Adószám: 18141834-1-13


Hogyan ajánlhatod fel az 1%-ot?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezz az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2023. május 22-éig az szja-bevallástól függetlenül is megteheted.