Olvasnivaló
Egyesülettel kapcsolatos írásaink
Yurusu Aikido adó 1%

Kérjük támogass adód 1%-ával!

  • 2024.03.19.
  • Németh Ferenc

Köszönöm azoknak, akik 2023-ban adójuk 1%-ával az Egyesületünket támogatták!

A 2022-es év után a 2023-as évben is számos új taggal bővült Egyesületünk. Albertirsán a gyermek- és a felnőtt csoporthoz is több új kezdő és újrakezdő aikidoka csatlakozott. A gyermek tanulóink szülei továbbra is teljesen ingyen részt vehetnek az edzés első felében tartott bemelegítő, átmozgató blokkon.


albertirsai aikido csapat

albertirsai aikido csapat

budapesti aikido csapat

budapesti aikido csapat

Külön öröm számunkra, hogy a Váci úti csapat is bővülésnek indult, jelenleg 10 gyakorlóval zajlanak a reggeli edzések. A tavaly újraindult 17. kerületi dojo, Terpák Csaba vezetésével szintén sok gyermek és felnőtt oktatásában vállal szerepet. Jelenleg kb. 20 gyermek és 10 felnőtt vesz részt az edzéseken.

Fontosnak tartjuk az egészséges életmód és a mozgás népszerűsítését, ezért már évek óta részt veszünk iskolai sportnapokon, ahol interaktív foglalkozáson ismertetjük meg a felső tagozatos diákokkal ezeket a témákat. Általában nagyon érdeklődőek, és szívesen kipróbálják magukat egyszerűbb feladatokban.

Sajnos az ukrajnai háborús helyzet miatt a szeptemberre tervezett nemzetközi edzőtábort ismét el kellett halasztani, mert Kuroki mester nem tudta vállalni az utazást. Cserébe 2 havonta megtartottuk a már hagyományosnak számító Aikido-napokat Németh Ferenc vezetésével. A júniusi tábor végén egy dan- és kyu vizsga is lezajlott. Ezúton is gratulálunk a sikeres vizsgázóknak!

Az albertirsai dojo életében immár hagyományossá vált az edzés végére bekerült csikung blokk. Ezen bárki részt vehet az aikido edzéstől függetlenül is. Mindenki nagyon szereti ezeket a feltöltő, harmonizáló gyakorlatokat. A meleg hónapokban szombat esténként is volt közös gyakorlás a szabadban. A csikung teljesen ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Kérlek, támogass minket adód 1%-val, hogy fenntarthassuk a magas színvonalú aikido oktatást, mellyel gyerekeket nevelünk és felnőtteknek nyújtunk hasznos kikapcsolódási lehetőséget. Az 1%-os felajánlások abban is segítenek, hogy az edzés díjaink továbbra is nagyon kedvezőek, mindenki számára elérhetőek maradjanak.

Edzéseinken mindenkit szeretettel várunk!

Yurusu Aikido Egyesület, Albertirsa
Adószám: 18141834-1-13


Kapcsolódó anyagok

Adó 1% felajánlás 2024. minden amit tudni lehet róla

25. Rendelkezés az szja 1 százalékáról 2024.03.07. PDF dokumentum letöltése