Jogi nyilatkozat

A Yurusu Aikido Egyesület tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak

yurusuaikido.hu yurusuaikido.org yufukan.hu

böngészése az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Yurusu Aikido Egyesület weboldalai, illetve annak tartalma, bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a tulajdonosa jogosult.

Az Yurusu Aikido Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Saját vagy személyes használatra - a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy részleteit tárolja vagy kinyomtathatja.

Weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon akaratunktól és ráhatásunktól független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - Yurusu Aikido Egyesület semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Yurusu Aikido Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Yurusu Aikido Egyesület nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a tulajdonos kifejezetten kizárja.

Az Yurusu Aikido Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az egyesület weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A weboldal a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.